it's great to be in love but sometimes it hurts.. <3

Heeej alla! Nu hade jag bara tänkt göra ett litet inlägg här då!
Idag har det varit en sjuuukt jobbig dag, har varit jätte trött efter att haft en ganska jobbig natt som börjar med att man vaknar typ 1 och tror att det är skola o sen måst man somna om igen sen vid fem kommer katten o krafsar på dörren och mjauar som tuuusaaaan! Sen har man tråkiga ämnen i skolan o vill bara hemm o sova. haha! Men nu ska jag gå och lägga mej. Har gjort massa småflätor i hela håret som jag ska sova i och sen tar jag ut dom imorgon. Hoppas det inte ser för cp ut. Men nu måste jag dra. Puuuuuuussssss o kraaaaammm!!


Tycker denna bilden på mej och min älskling selma är vääldigt fin asso! :P Puss på dig bästaste! <3

I love being in love! <3

Jahoooopp!! Nu sitter man och väntar på mamma, vi ska till skolan på utvecklingssamtal. INTE KUL! haha! Men sen om vi hinner ska vi till hordaa igen och då ska jag åka med uv till ljungby badet och det blir skit kul. Om jag ens hinner! haha! hoppas det för annars kommer jag få världens utbrott o bli as arg och cpa!! haha! Men nu måste jag dra! Ha det gött! Hejdå!!



Hahah miffad bild! :D <3
Puuusssss! <3

Viilmaa här ;))

heyy ;)
Emmy ville att jag skulle göra ett inlägg här. Men jag orkar inte. -.-

Jooooo, juste, Emmy är BÄST och jag har börjat ÄLSKA Justin Bieber!


It´s okay not to be okay...

Tjeeenaaareeee!! :D
Idag har jag typ chillat! Nej men jag har städat liiiiiite och sen vid 4 tiden stack jag till hembygdsparken med viiiilllmuuuutt för vi skulle sälja lotter tsm eftersom det var ngn bajs jukskyltning. Så JAG stog där i typ två timmar medans VILMA bara stack!! Kaxiiiiigt!! haha! nej men becca hjälpte mej istället. Asso fyfaaaaaan vilket väder! love it! -.- Just nu sitter jag och skypar med Vilma! haha! lama vi är! haha! men aa! nu vet ja int vad ja ska skriva mer. Juuusteeeee! ett grattis på namnsdan kanske?! haha! :P
Tjooooodååååå! :D Puss! <3
Gjorde den när jag bakade pepparkakor igår. Fett stolt! haha! det blir minjulklapp till mej själv! haha! :D <3

Derian is in tha telefon! :D

Derian sa att jag skulle skriva: håll käften din j***a h**a. :D <3
Fast det var visst Elian, Derians lillebror som sa det! haha! FAIL! :P <3

Nemmen tjeeenarreee!! :D

Hade tråååkiiiiigt och är tröööööööööööööötttt så ja bloooggade liite!! ida slutade vi tidigre för våran lärare va sjuk. selmas mormor kom och hämtade oss och sen va jag och selma tills mamma kom och hämtade mig. haha! nu orkar ja inte skriva mer. Puuuuusssss!! <3

tjooheeej!! :D

Hej alla fina människor.
Just nu sitter man hemma och typ lamar sig framför facebook. Sitter och snackar med min fina syssling Amanda! haha! Det var ju ganska längesen om man säger så, haha! Men jaaa. Vad har man annars ggjort idag då? Jo jag har ju varit i skolan!! :/ Inte så kul. Det ända kuliga var att hela tiden tänkte jag att snart är det helg. Annars var det en trött och tråkig dag jag inte gjorde så mycket på. Jag hade omprov i biologin. hade prov om svampar m.m förut i veckan och fick bara 18 poäng och var tvungen att läsa på lite mer. Så det gjorde jag och vi hade det muntligt (bara jag och magda min lärare då) hon tog in en i taget. Denna gången klarade jag mig bra troja. För nu fick jag iallafall 25 poäng tror jag eller nåt sånt men det var iallafall bättre än sist. Någon annat som hände??!.... Jo, Juste, haha, jag och Selma satt inne i eva-lenas rum (skolsköterskan) och hade kul med några andra vänner inne i väntrummet där och så var det typ fem minuter kvar på lektionen och så glömmde vi bort tiden och så kom vi tio minuter för sent. När vi kom in till lektionen så sa vår lärare ros-marie att vi skulle stanna kvar i tio minuter efter lektionen. så efter lektionen o alla andra hade gått ut satt vi kvar så började hon snacka med oss om massa skit och så satt hon så i typ en kvart sen så sa hon att tiden började när hon gick ut från klassrummet så vi skulle va kvar i 10 min efter men liksom, det blir ju 25 min från raste o hon sa 10. Cp lärare.... -.- Men sen när jag kom hem så bakade jag en kladdkaka som vi ska käka till efterrätt imorrn. Gött! :) Sen har jag typ inte gjort ngt mer. Diggat musik som vanligt. Nu ska jag ta och gå och lägga mig. Så godnatt alla fina människor. Puss på er. Skriver nog snart igen. Hare gööööttt!! :)
Tjoooooo!! <3
Våran sööööta Ebba! Puss!! <3
Min söööööööööööööööööööööööööööötaaaa/seeeexxxxiiigaaaaaaaaaaaaaa och ALLT BRAIGA Justin Drew Bieber!! <33
Pöööösssss!! :) <3

tjjjooooobbbrreeeeeeee! :D <3

Hejhej! Nu hade jag bara tänkt att skriva ett jättekort inlägg för jag måste verkligen gå och sova nu! Idag har det varit en ganska lam dag i skolan men annars har det varit ganska okej! Hahah det va kort!
Juuuusteeeeee! Detta bara MÅSTE jag säga! Ni vet hon som anklagat Justin för att han är pappan till hennes barn har nu berättat sanningen och sagt att allt var en lögn! läste det på aftonbladen! Tack och lov. Nu slipper han allt detta.
Men nu måste jag dra! Herååå! Puuuussss! <33
Älskar dig Justin Drew Bieber! Puuussss på dig!! <3

OJOJOJOJ! :/

Asso om ni inte har märkt det så går det inte att trycka på länkarna på bloggen men det är bara att kopiera dom och sen klistra in dom där uppe i sökfeltet eller vad det heter. där man skriver in vart man vill till på inernet! haha! dålig förklaring men skit samma! titta på dom. dom är kuliga!! :)

Pussss! :) <3


Tjjooheeej! :D <3

Jahopp! hade tänkt blogga lite nu ja! :)

Jag hitade en länk som gjorde det sååå mycket bättrre. http://www.expressen.se/noje/extra/1.2612718/justin-bieber-anklagelserna-ar-inte-sanna Den handlar om att Justin var med i en interjuv /stavning) och så frågar dom ju då om detta med att en tjej påstår att han är pappan till hennes 3 mådades gammla son. Och hann Nekar till ALLT. Det gjorde min dag bättre! :)


En annan sak.

Jag tittade runt lite på youtube och hittade en "program" eller vad man ska säga. Det heter,

Daniels Show!! :D

Och det är ni vet Daniel Norberg som var med i idol. Han har gjort det och jag tycker det är så gryyymt kuul. Det är så braa! :D Det finns fem stycken och här är länken så ni kan titta på dom! Haha, http://www.youtube.com/user/norbergnorberg#p/u Det är länken till hans kanal på youtube där ni kan se alla dessa roliga saker. haha! Ni kan se från 1 till 5 och lite annat smått och gott. Nehe. Om man då ska ta och städa upp lite i sitt rum. Det kan ju behövas. haha! Japp. Nu måste jag sticka. Hare gött alla! Heeejdååååå! :) <3

Puuuss! <3



En hemsk sak! <3

Asso detta som jag vill säga nu är bara hemskt!
Det är såhär att det är en tjogoåring i usa som nyss fått barn och nu hävdar att Justin Bieber är pappan!!
http://spottie.se/ här och http://www.gossipguy.se/2011/11/justin-bieber-sags-ha-blivit-en-pappa/ Här kan ni läsa om det.
Men om ni inte orkar så skriver jag allt här:

20-åring visar upp babyn som ska vara Biebers

20-åring: Bieber är pappa till mitt barn Stäms på underhåll
Blogga om artikeln
Länka till artikeln från ditt blogginlägg – kopiera den här adressen:

För att komma med i listningen här behöver du också ha presenterat din blogg på Bloggportalen Läs mer här!
Aftonbladet.se ansvarar inte för det som står i bloggarna.
HOLLYWOOD. Här är bebisen som 17-årige Justin Bieber kan vara pappa till.
Mariah Yeater uppger att hennes son blev till på en toalett efter popstjärnans konsert i Los Angeles.
– Justin sa att det var första gången. Det var över på 30 sekunder, skriver hon i en stämningsansökan.
Yeater hävdar att samlaget skedde den 25 oktober i fjol, när hon var 19.
Nu kräver Yeater att Bieber ska underkasta sig ett faderskapstest.

Asso, För det första, Justin är och var även då ihop med selena gomez och jag vet att han ALDRIG skulle gjort så mot henne. Eftersom han en gång sa i en interjuv typ, interjuvaren: Vet du att det ger tur att pussa lady gaga innan en show? Justin: Nej men jag skulle aldrig göra det för selena. Så om han inte ens skulle pussat ngn skulle han nog ALDRIG legat med någon heller. För det andra. Justin skulle ju nog aldrig göra det efter en konsert inne på en toalett. liksom. Och efter en av hans konserter? nej, tror inte det. För det tredje. Hon säger att det bara var i  30 sekunder. Asso ett barn kan la ändå inte bli till på 30 sekunder eller?! Asso det är helt sjukt. Hon är ju så.... ååååå, jag HATAR henne! Hon är ju bara så stööörd! Asso alla fattar ju att det inte är sant, att hon bara hittar på allt. Fyfaan på henne! Aja, det var allt för mig nu för tillfälet!
Tjobreeeee!! :) <3
Pöööössss! :) <3

Justin Bieber- You know his name, not his story.

Asso, ville bara säga en liten sak. You know his name, not his story. Ni vet hans namn, inte hans historia. Så hur kan ni släga så mycket hat på det? Liksom, ni ägnar er tid åt att sitta och titta på Justin Bieber för att hacka på han men samtidigt ger ni han bara mer visningar. Ni kan bara lägga av. Ni vat hans namn, INTE han historia! http://www.youtube.com/watch?v=gk9zyRWZiUA&feature=related

RSS 2.0