26 maj! <3

Hejhej!
Idag började dagen med en dusch och frukost och sen blev det skolan som vanligt. Första timmen hade vi svenska och sen hade vi gympa fast vi slapp den för att det var körövning till skolavslutningen. Sen hade vi mat och efter maten hade vi so och det var la kul. Sen efter so hade vi spanska och det var inte så kuul! Efter spanskan hade vi engelska och vi skulle ha ett litet test. När vi kom in till vårt klassrum luktade det typ som high chaparall (stavning) men ingen fattade varför men vi fortsatte lektionen som vanligt. Testet var en hörövning och pirecis när bubba (vår engelska lärare) skulle sätta på skivan gick brand larmet och vi trodde ju att det var övning men det var det inte. Någon hade tänt på inne på en toalett och det började brinna. Alla gick ut och det saknades ingen. Sen kom det sju brandbilar och en ambulans till skolan. Bi fick ju inte gå in sen igen så vi åkte hem och imorgon ska alla sammlas i gympa salen och så får vi se vad som händer. Imorgon skulle det va vårfestival men vi får se hur det blir med det!
God natt!
Love and Peace /Emmy


Oh no! <3

Skolan brann idag!
Det började brinna på en toalett!
Orkar inte förklara allt men nu vet ni det i alla fall! <3
Love and Peace /Emmy! <3


Några bilder från storemosse som vi va på igår! ps. Det är Selma som har tagit bilderna!! <3

Här kommer dom! <3¨

Hejdå!
Love and Peace /Emmy! <3


Tjoho!

Hejsan på digsan!
Sitter och lamar mig i datasalen på skolan för vi har håltimme. Eller vi brukar ha typ en timmes rast på torsdagar efter svenskan!
På svenskan idag jobbade vi med ett läsprojekt som vi har gjort ett tag. Ganska trist. Eller ja, väldigt trist... :(
Nu ska jag surfa lite mer på nätet så skriver mer om dagen ikväll!
Love and Peace /Emmy! <324 maj! <3

Hejhej!
Idag började dagen med en duch och frukost. Sen hade vi träslöjd och idag blev jag klar med mammas morsdag present. Det är ett hjärta av trä i ett halsband. Sen hade vi tråkig spanska oxh efter det svenska och sen bild. Efter bilden hade vi mat och sen hade vi matte och sista lektionen hade vi so. När jag kom hem satte jag mig vid datorn en stund och sen åkte vi till sjukhuset och hälsade på min farfar som ligger där. Imorgon ska han till Jönköping och operera sig och han får komma hem på lördag! :):):)
Sen åkte vi och handlade. När vi kom hem gjorde jag i ordning lunch och fika tills imorgon för vi har miljödag och vi ska till store mosse och då skulle man ha med sig det. Jag har med mig Baguett med pålägg i och till fikat har jag gifflar och ballerinor. Asso jag ser inte fram emot dan imon för jag har varit där så många gånger nu så man liksom tröttnar lite. Men men......
Nu ska jag gå och lägga mig.
God natt!
Love and Peace/din Emmy! ♥


23 maj!

Hej!
Förlåt att jag inte har bloggat nu på ett tag men jag har inte haft tid.
Idag började dagen väldigt segt. och när jag säger väldigt segt menar jag verkligen VÄLDIGT segt. En snabb dusch och lite frukost. Första lektionen hade vi matte och vi jobbade bara på som vanligt i våra böcker. LAMT!!! Sen hade vi so och senare no. Efter no hade vi mat och idag var det ganska gott. Efter maten hade vi no igen och vi tittade på nån film om el tror jag. Hängde inte med riktigt. Sen hade vi elevens val och på bilden målade vi och höll på. Sen åkte vi hem och jag följde med selma hem http://sellmaanetzell.blogg.se/ och vi hade kuuuuuul! :):):) Sen åkte vi till UV och idag förbredde vi till lägret och ser verkligen fram emot det. :):)
Nu ska ja gå och lägga mig.
God natt!
Love and Peace/din Emmy! ♥Några bilder jag gjort på pizap.com! :)

Här kommer några bilder jag har gjort på Pizap.com.....

Så. Har inte gjort så många för jag började nyss med det.
Dom blev inte så bra men jag får la öva.
Hej då.
Love and Peace/din Emmy! <3


Studiedag! <3

Hejhej!
Idag har vi studiedag så idag blir det hemma hela dan!b:):):)
Hade tråkigt så jag skrev ett inlägg.
Hej då!
Love and Peace /din Emmy! <33
16 maj!

Tja Emmy här!
Åååååå vilken dålig dag!!! Idag var det ju skola igen och det var så himmla tråkigt så jag blir galen.Galen säger jag. Galen! Jag har vekligen tröttnat på skolan nu för min skola är så tråkig. Men om tre år när jag börjar på gymnasiet så blir det nog roligare för då har man ju ändå valt vad man vill plugga till så. Men i alla fall. Idag började jag dagen med en dusch och frukost och sen skolan. Första lektionen hade vi matte och det gick inte så bra idag. Jag var så himmla trött så jag blev jätte fnittrig och skrattade åt ALLT! Vad man än sa fick mig att skratta. Så idag blev det inte så mycket gjort. Hahaha! Efter matten hade vi SO och vi håller ju på med en uppgift och sydamerika och jag har redan gjort klart den så jag satt och jobbade på http://www.pizap.com/ och gjorde lite fejkbilder till uppgiften. Sen hade vi NO och vi gör ju det där spelet och jag blev klar idag. Efter NO hade vi mat och sen NO igen och efter det hade vi e-val (elevens val) och jag har bild och jag håller på med en teckning med justin drew bieber på. Hehe! :) När jag kom hem städade jag mitt rum och sen lagade jag mat. Idag blev det så enkelt som varma mackor. Efter maten gick ja till UV och idag tittade vi på skapelsen. Ganska kul. När jag kom hem gick jag och satte mig vid gitarren och sen satte jag mig vid datorn och lamade mig. Nu sitter jag och tittar på Big Brother och snart ska jag sova. Jag ser fram emot morgondagen för då är det STUDIEDAG!!!! :):):):):):):):):):)
God natt!
Love and Peace /din Emmy! <3315 maj! <33

Hejsan!
Idag ha det varit en lika tråkig dag som igår. Det har inte hänt ett skit och det har varit regnit och tråkigt väder. Idag har jag suttit vid datorn hela dan fast igentligen skulle jag "sommarjobba" (städa i huset) men det orkade jag inte. Men efter maten som jag lagade fick jag göra det iallafall. Nu är jag svettig och ska ta en dusch. Sen blir det tv och vid 10 blir det sängen för imorgon är det ju skola igen. TRÅKIGT!!! Jag orkar inte gå i skolan längre. Det är så himla tråkigt i skolan så det är inte sant. Men men. Man får väl stå ut ett tag till. 6 år går väll ganska fort eller?
God natt, sov så gott så skriver jag nog mer imorgon.
Hej då!
Love and Peace /eran Emmy! <33314 maj!

Tjenare mitt benare!
Idag har det varit en piss dag! Det har varit en dålig och tråkig dag. Jag har haft ont i huvudet hela dan och inte mått så bra. Jag var jättetrött idag eftersom det blev ganska sent igår kväll för jag tittade på en konsert med lady gaga på tv och den var grym! :)
Nu sitter jag och tittar på eurovision song contest finalen och självklart hejar man på Sverige men jag hejar med på Irland. Jedward med lipstik är såååå bra. Det är nästan så att den är bättre än Eric Saades låt Popular! Jag tycker att Eric ska vinna men om han inte gör det tycker jag att jedward ska vinna! Men nu ska jag titta klart. God natt!
Love and Peace /eran Emmy! ♥


Hemma efter praoen!

Nu kom jag nyss hem från dagis. shit vad jobbigt det var, jag är helt slut efter en hel dag med massa barn mm. Visst, det var skitkul men samtidigt skitjobbigt. Såhär var dagen iallafall! Först när jag kom dit skulle dom äta frukost och sen lekte vi lite. Efter det var det samling och sen gick vi ut. när vi kom in igen åt vi mat och sen gick några och sov och några tittade på film. Dumma mig heter den. Sen lekte vi igen och sen åt vi mellanmål och efter det lekte iv igen och sen gick jag hem. Typ så har min dag varit. Deras komentarer till mig var "tog väl hand om barnen och var hjälpsam mot barnen. Blev omtyckt av barnen och personalen" Hahahah! Kanske skulle passa som dagisfröken? :) Men tror inte det. Nu är jag helt slut och har as-ont i huvudet. Ska nog gå och lägga mig nu och titta på tv. Har nog migrän! :(
Jag och mamma har en deal nu. Jag ska städa lite en gång i veckan så får jag 50 spänn! Edvin ska klippa gräset.
God natt ha det gott så skriver jag nog imorgon. Hej då!
Love and Peace /eran Emmy! <3


Ingen skola! :)

Hejhej!
Idag slipper jag skolan och inte för att jag är sjuk utan för att vi har prao idag och jag ska praoa på dagis. Det ska bli kuuligt! :) finns 2 avdelningar, en för dom små och en för dom lite större. Jag ska vara på den där dom små är och jag ser fram emot det. Nu måste jag göra iordning mig för jag börjar vid 8. Om en halvtimme och slutar vid 4. Ha det gött! Skriver mer ikväll! Love and Peace /eran Emmy! ♥


10 maj!

Hejsan!
Sorry att jag inte har skrivit på ett tag men det har strulat lite med det.
Idag började jag dagen med skolan och första lektionen hade vi träslöjd och jag håller på med en present till mamma. Hon ska få den på morsdag! :) Sen hade vi spanska! Laaaaamt! Efter det hade vi svenska och sen bild. På bilden håller jag på med en Justin Bieber grej och det blir fiiiiiint! :) Sen var det mat och det var såååå gott! Det var en gästkock idag som lagade maten och han gjorde en wook och det var skit-gott! Första gången man blev helt mätt i skolan! Sen hade vi matte och vi jobbade på som vanligt. Jag han att göra hela 3 sidor!!! Sen sista lektionen hade vi so och det är ganska kuligt! Sen när jag kom hem gjorde jag iordning min lunch till imorgon för imorgon ska vi först till "Bajsfabriken" och efter det ska vi till vandalorum och senare ska vi till apladalen. Så vi skulle ha fika och lunch med oss eftersom vi ska vara där hela dagen. Nehe nu måste jag sova för imorgon blir det upp tidigt och duscha och sen blir det skola!
Gos natt sov så gott så ses vi imorgon. (På bloggen)
Love and Peace /eran Emmy! <3


SO lektionen!

Hejhej!
Nu sitter man i med datorn i skolan och lamar mig. Jag är klar med mitt arbete så jag fick göra vad jag ville och passade på att blogga lite! Hej då!
Love and Pace /Emmy! <3


God morgon!

Hejsan!
Ville bara säga god morgon!
Hej då! <3


Hemma hos selma! <3

Hej hej!
Nu har jag kommit hem till selmut och nu ska vi käka glass! Mums! <3

6 maj!

Hejsan!
Idag började dagen med matte och det var lika lamt som vanligt. Sen hade vi it och det var med lamt. efter det hade vi engelska med emma och det var ganska tråkigt sen var det mat och idag fick vi tacos. Mums! Efter maten hade vi svenska och det enda som var kuligt var att läsa. Sista lektionen hade vi musik och det var sådär. Jag brukar tycka det är ganska kul men idag var det inte det!
Efter skolan följde selma med mig hem och vi ska sova över och det ska bli kuuuuuul!
När vi kom hem städade vi husvagnen efter som vi ska sova där. När vi städade klart gick vi in och bakade muffins och dom blev la bra. Sen efter maten hade vi piknik och det var kuligt! På kvällen tittade vi på hava Twilight och käkade popcorn. Nu ska vi sova.
God natt!
Det kommer några bilder från bakandet lite senare!
Kram eran Emmy!


Hemma med selma! ♥

Hejhej!Nu sitter jag hemma med selmut! Hon ska sova över hos mig inatt och nu måste vi gå och städa husvagnen för annars får inte vi sova där och mamma låter oss inte sova inne för då får inte hon sin skönhetssömn som är så viktig! Nu måste vi gå! Hej då vi ses ikväll! (Kanske) ♥


Datasalen! ♥

Hejsan!
Nu sitter jag i datasalen och lamar mig med slemut! :)
Efter skolan ska selma följa med mig hem och vi ska sova över tills imon! kuuuuul! <3
Ses ikväll! <3
Hej då!!!


Hej igen! <3

Jag satt och försökte rita av min lilla älskling och såhär blev det:


Men men...jag får väll öva mig!
--
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Hahahaha
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Tihihi....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- hihihihihi
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- den var bra.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- trodde ni vekligen på den?......
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Jag har verkligen inte gjort den bilden..........
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Jag gjorde den på picnik.com.......
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- Det var kuuuuuul! <3

Hej då!
Love and Peace /Emmy! ♥


Har tråkigt!

Hej alla!
Jag har så grymt tråkigt. Jag har verkligen inget att göra. Några förslag? vore väldigt tacksam för det..... Jag borde fixa med rummet men jag är så trött att jag inte ens årkar det. Och då är man TRÖTT! :) Här kommer några bilder på mitt rum så som det set ut än så länge!
Hej så länge!
Love and Peace /Emmy! ♥
Detta ska upp på väggen:4 maj! ♥

Hej!
Idag började jag dagen med att missa bussen. När jag väl kom till skolan hade vi livskunskap,matte,teknik mm.
Sen efter skolan följde selma med mig hem och vi hade jättekul! Vifjantade och massa! :) Sen gick vi till tjejkvällen och idag var det Pizza och spelkväll. Det var kuul! :P Efter tjejkvällen gick jag och satte mig vid datorn och nu sitter jag här. Nu ska jag gå och lägga mig, jag är as-trött! God natt!
Love and Peace /Emmy! ♥
Hemma!

Tja!
Nu sitter jag hemma fast egentligen skulle jag va i skolan nu. Nu kanske ni undrar varför och det ska jag berätta. Såhär gick det till, jag väntade på min bror men han kom inte så då gick jag in till han och då låg han kvar i sängen och sa att han mådde dåligt så han skulle inte till skolan idag. Då gick jag och när jag kom utanför dörren gick bussen så jag missade den. Men jag ska till skolan snart. Min farfar kommer och hämtar mig och så ska han köra mig till skolan. Skriver mer ikväll!
Love and Peace /Emmy! ♥


Äntligen klar! ♥

Hej igen!
Jag ville bara säga att nu är jag äntligen klar med allt klippande och nu är det bara upphängandet kvar. Men det tar vi imorgon. Nu ska jag gå och lägga mig!
God natt!
Love and Peace /Emmy! ♥


3 maj!

Hej alla glada!
Idag började jag dagen med en dusch och sen gick jag ner och åt frukost. Sen gick jag upp och tog på mig dagens outfit som bestog av ett par jeans en tröja med tryck på och en kofta. Sen gick jag och borstade tänderna och sminkade och gjorde mig iordning för skolan. Första timmen hade vi egentligen träslöjd men idag var det "kör" övning till skolavslutningen och det var kuul! Sen andra timmen hade vi spanska och vi fick 24 glosor till torsdag! :( Kommer aldrig kunna dom.Men men man får väll göra sitt bästa. Efter spanskan hade vi svenska och idag läste vi hela tiden och jag läser en bok som heter killar,kompisar och Italenska intriger. Den är as-bra. Hemma läser jag Anne Franks dagbok och den är jättejättebra! Asso man kan inte fatta att allt det har hänt. Det var ju hemskt, att behöva gömma sig och aldrig få gå ut och man måste ha fördragna gardiner och allt sån för att inte bli upptäckt av hitler och hans soldater. Tur att det är över nu ialla fall!
Efter svenskan hade vi bild och idag skulle man typ limma fast en liten bild på ett A3 papper och sen skulle man rita fortsättningen på den bilden. Jag valde en bild med en ljusblå himmel och nederst var det svarta moln och jag målade mer moln och himmlen och sen målade jag en blixt. Sen var det mat och idag fick vi lax med potatis och sås och det var jättejättejättegott! :) Efter maten hade vi matte och vi jobbade i våra böcker som vanligt och sista lektionen hade vi so och idag fortsatte vi med uppgiften som vi började på igår. Det är väldigt kul tycker jag! :)
När jag kom hem gjorde jag mellanmål till alla och sen gick jag upp och klippte ut massa bilder på justin som jag skrev ut igår och sen åt vi mat och hemma åt vi fiskpinnar med ris. Gott! :)
Sen gick jag och mamma ut till husvagnen och kollade vad vi behövde städa för jag och en kompis ska sova över där i helgen. Kuuuul! Erkänn! :) Sen gick jag upp och nu sitter jag här. När jag har skrivit klart ska jag börja klippa igen och sen ska dom upp med. :) Sen ska jag titta på tv och sen ska jag gå och lägga mig.
God natt alla glada och alla sura skiter jag i.
Love and Peace /Emmy! ♥


2 maj!

Hej hej!

Idag började jag dagen med att stiga upp ur sängen med många om och men och sen gick jag ner och åt en god frukost. Sen efter det gick jag upp och tog på mig mina kläder. Idag hade jag ett par jeans en ljusgrön tröja med en ljusorange kofta. Sen gick jag och sminkade mig och flätade håret. Sen gick jag till skolan och första lektionen hade vi matte och idag jobbade vi bara i våra böcker. Tråkigt! Efter matten hade vi so och idag började vi på en uppgift som handlar om att vi är i sydamerika och ska besöka olika ställen och så låtsas vi att vi skriver brev hem till mamma och berättar vad vi gör. Det är ganska kul. Sen hade vi no och idag började vi på en grej som vi kallar för typ ett spel där man ska para ihop grejer och om det är rätt lyser en lampa. Lite svårt att förklara!
Sen efter non var det mat och idag var det as-äckligt! Det var gamalt kött sen i fredags och ris som dom hade hält i typ 3 lite med salt. :( Inte så kul för jag var ganska hungrig. Efter maten hade vi no igen och vi fortsatte med det där spelet eller vad man ska kalla det. Efter vår no lektion hade vi bild och idag satt jag vid datorn hela tiden och sen slutade vi. När jag kom hem gick jag till dagis och frågade om jag fick praoa där den 13 och det gick bra. Sen cyklade en kompis hem till mig och vi va och hade jättekul! Sen gick vi till UV och idag typ högg vi ved och sånt och grillade korv över elden (som jag tände på). Sen när jag kom hem efter UV satte jag mig under tre filtar och frös och tittade på tv och vid nio tittade mamma på CSI och gissa vem som var med.....Justin Drew Bieber!!!!! Jag blev helt till mig och kutade upp till mitt rum för att inte bli störd av att mamma pratade i telefon. Nu sitter jag här i sängen med datorn i knät och gråter för i slutet sköt dom han. :(:(:(:(:( Jag skrek neeeeeeeej och sen började jag strörtböla. Jag blev så ledsen så jag kan knapt skriva. Jag vet att det bara var på låtsas men än då. Man såg bara hur han föll ihop i en hög med typ tio skott i bröstet. :( Fan vad sur jag är på dom....tänkte dom inte på alla justin drew bieber fans som tittade på det eller? åååååååh!!!
Men nu ska jag gå och lägga mig och sova.
God natt!
Love and Peace /Emmy! <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0